Cautare

4636 de rezultate pentru "imagini cu gabriel serban nastase" (3.34 secunde)
Muntii sfinti ai romanilor, Muntii Carpati, au inceput sa dea cu pietre dupa noi, parca satui de starea noastra de vegetare si de indolenta conducatorilor nostri.
Oricat ar parea de ciudat, autosuspendarea lui Adrian Nastase din functia de presedinte executiv al PSD este importanta mai mult pentru PSD decat pentru romani, in general. ßi asta pentru ca romanii s-au despartit de mult de domnul Adrian Nastase.
Palatul Parlamentului se scufunda cu 6 milimetri/an. Ce spun specialistii romani despre anuntul facut de Agentia Spatiala Europeana Cea mai mare cladire administrativa de pe continentul Europa, Palatul Parlamentului din Bucuresti, se scufunda cu 6 milimetri pe an.
Adrian Nastase a publicat pe blog un articol intitulat:
Legislativul l-a sanctionanat pe presedinte cu suspendarea, iar Traian Basescu a reactionat cu doua actiuni: ... In primul an de mandat al lui Basescu la Cotroceni, Alianta PNL-PD s-a luptat pentru schimbarea presedintilor celor doua Camere, Adrian Nastase si Nicolae Vacaroiu.
Popescu a aratat, intr-o evaluare asupra alegerilor locale din 2004, ca el l-a propus pe Mircea Geoana pentru Primaria Capitalei, pentru ca era persoana cu cea mai mare notorietate in Bucuresti. ... Popescu a vorbit apoi despre Marian Vanghelie, pe care il considera un candidat cu sanse.
Dupa cum anticipam si in numerele anterioare, tensiunile din PSD nu numai ca nu s-au stins odata cu demisiile lui Adrian Nastase, dar s-au amplificat intr-o maniera de-a dreptul incredibila.
mariustuca.ro - Avertismentul lui Nastase pentru pesedisti dupa plecarea lui Ponta Fostul premier Adrian Nastase comenteza pe blogul personal rezultatul votului din sedinta Comitetetului Executiv al PSD de marti in care Liviu Dragnea a fost ales presedinte interimar pana la congresul partidului din noiembrie.
Peste 18 ore, pierdea fara drept de apel, adunind ceva mai mult de jumatate din voturile lui Mircea Geoana, cel pe care in urma cu o luna il facuse "prostanac".
Peste 18 ore, pierdea fara drept de apel, adunind ceva mai mult de jumatate din voturile lui Mircea Geoana, cel pe care in urma cu o luna il facuse "prostanac".
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
Serban Nicolae, reactie vehementa la condamnarea lui Dragnea: ... Senatorul PSD Serban Nicolae a oferit, vineri, pentru PSnews.ro, o reactie vehementa la condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea in dosarul Referendumul 2012.
Decizie CNA in cazul imaginilor cu Emil Boc dezbracat:
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I).
xxx In urma cu foarte multi ani,efectuand o cursa la Fiumicino si avand liber aproape o zi,am hotarat sa vizitez Macheta Romei Antice.
Sift, care observa zonele invecinate cu ajutorul unui binoclu Zeiss 8x30, a zarit sus, pe creasta, la marginea Padurii Popilor, la o distanta de circa 250-300 metri, 4 fiinte cu aspect neobisnuit, dar, evident, de tip umanoid.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi.
De la 1 iulie pachetele de tigari vor fi amprentate cu imagini sugestive privind efectele fumatului.Campania impotriva fumatului devine mult mai agresiva.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. Vezi cum arata portiunile cu asfalt ca in palma! Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
- 1,2 miliarde de subscriptii mobile broadband in 2011 - 5,9 miliarde de subscriptii mobile estimate in 2011 - 85% din terminalele mobile livrate in 2011 includ un browser web - 88% reprezinta procentul de trafic pe segmentul pe tablete facut de iPad • Video - 1 trilion (un milion de milioane) numarul de accesari de clipuri pe YouTube - 140 numarul de clipuri vazute pe YouTube per persoana la nivel global - 48 ore de continut video uploadat pe YouTube in fiecare minut - cel mai vizionat clip pe YouTube in 2011 a fost Rebecca Black - Friday - 76,4% este procentul detinut de YouTube ppe video la nivel global - 201,4 miliarde de clipuri vizionate pe luna la nivel global - 88,3 miliarde de clipuri vizionate pe luna doar pe YouTube • Imagini - 14 milioane de conturi Instagram create doar in 2011 la nivel global - 60 de imagini pe secunda uploadate pe Instagram - 100 miliarde de imagini pe Facebook pana la jumatatea lui 2011 (acum sunt peste 300 miliarde) - 51 milioane de utilizatori Flickr - 4,5 milioane de imagini uploadate pe Flickr zilnic - Apple iPhone 4 cea mai populara camera pe Flickr
google-analytics.com